Ljuva 50-tal & robotdammsugare

Ja idag blev det en härlig AW på ett underbartljuvligt ställe! Ett 50-tals café/restaurang, har varit där innan och det ger en sådan härlig känsla. Gamla skyltar & 50-tals "diner" inredning. Supergod mat och ett riktigt bra gotteutbud.  Så jag och mina goa kollegor hade en riktigt bra onsdagseftermiddag.
(Dock insåg jag på väg hem att jag verkligen måste köpa nya vinterskor, mina små tår var som isbitar i de kalla gummistövlarna!)
 
Maten intogs på plats, men efterrätten fick följa med hem till soffan och kvällsmys!

 
 
Vad önskar jag mig av tomten? Just nu, en robotdammsugare! Ja det är sant en dammsugare. Pga min trasiga kropp kan jag inte dammsuga. Jippi tänker säkert en del nu men faktum är att det kan vara rätt frustrerande när det hamnar smulor över hela köksgolvet, eller sandlådan töms ut i hallen. Då hade det varit skönt att bara ta fram lilla roboten och låta den göra jobbet istället för att vänta på hjälp... Visst kan jag dammsuga men jag får betala ett smärtsamt pris för det, inget jag är så sugen på... Så om någon har testat eller har tips på något bra märke tas det tacksamt emot! Håller tummarna att Tomten sitter och läser önskelistor på bloggar så här inför julen ;)

honungspuff.blogg.se

En kreativ sida fylld med bak & pyssel... & lite annat...

RSS 2.0