Midsommar

Så har det ju varit midsommar också (ja lite sen uppdatering här, men i alla fall). Vi firade midsommar hemma hos mina föräldrar precis som vi brukar. God mat, avslappnat och en riktigt härlig dag.
 
Såklart skulle barnen få kransar att ha på sig, men de har båda tyckt innan att det är obekvämt så jag bestämde mig för att testa en ny variant för att få det mjukare. Så jag sydde en ring av tyg, fyllde den med vadd och sedan klädde den med blommor. Fungerade hur bra som helst och en bra sak är ju att jag kan behålla tygringarna till nästa år! Jag som inte är någon höjdare på att göra kransar tyckte att detta blev lättare!
 
 
 
 
 
 
Vi kom till lunch, traditionell och otraditionell mat, hur gott som helst. Sen spenderade vi dagen ute i trädgården (mellan regnskurarna) och inne pysslande och lekande. Fram kom mitt (och syskonens) gamla lego vilket var hur kul som helst och min mamma lärde mig och dottern att göra armband av minigummiband. Tydligen är det något som blir mer och mer poppis... Kul och enkelt att göra.
 
Här är mina två armband
 
Dagen till ära hade min pappa till och med fixat en liten midsommarstång!
 
Dagen avslutades med grillning och som sig bör på midsommar hängde regnet i luften...men vi lyckades utan en droppe i maten!
 
Av blommorna som blev över efter kransbindningen gjorde jag några som blomsterarrangemang.
 
Återanvände en jordgubbskartong och med lite blomsterpapper, snöre och oasis blev det följande:
 
Ett litet balkongarrangemang blev det också:
 
Sådär då har jag bildbombat tillräckligt för idag! :)
 
 
 
 
 
 
 

honungspuff.blogg.se

En kreativ sida fylld med bak & pyssel... & lite annat...

RSS 2.0