Jag blev gul som en Påskkyckling!

Älskade liljor...så fina, så underbart doftande! Tyvärr hade jag missat att när de tappar pollen, blir det en stark gul färg...som dessutom fastnar överallt och är riktigt svårt att skrubba bort. Så ett tag såg jag ut som en påskkyckling!!
 

Våren är igång på riktigt med strålande sol och äntligen lite värme (ja i alla fall om man sitter i solen på ett vindstilla ställe). Som min balkong... Nu börjar den äntligen ta form igen och det känns underbart! Planterade ut min potatisväxt, så nu får vi väl se om den överlever. Och om det blir några potatisar, eller bara en hög grön planta... Växer uppåt gör den i alla fall!
 
 
Den här veckan är galet stressig och fylld med saker till höger och vänster, jobbiga saker, svåra saker, smärtsamma saker men som tur är även lite roliga saker. På torsdag blir det läromedelsmässa (ja lite inspiration kan man allt behöva) och efteråt blir det middag med en gammal klasskompis och bloggvän och sen drar vi på bloggevent! Mitt första, ska blir roligt och spännande! (hoppas bara jag överlever tills dess...)
 
 
 

honungspuff.blogg.se

En kreativ sida fylld med bak & pyssel... & lite annat...

RSS 2.0