Banana Banana

En regnruskig dag som det har varit idag behöver man hitta på lite aktiviteter inomhus, så idag har barnen och jag lekt, tittat på tv (lite Saltkråkenostalgi) och pysslat. Jag klarar inte en hel innedag utan pyssel ;) idag blev det pärlor och armband på pysselmenyn.
 
Jag gjorde också armband och det blev vars ett till barnen och ett till mig. Barnen fick välja färger på sina armband, tyvärr kan jag inte visa sonens för han har nog gömt undan sitt. Tyvärr tog jag inte fram kameran förren de hade somnat så jag kan inte direkt väcka honom och fråga ;)
 
 
 
Sen ville jag göra bananchips också, jag brukar frysa banan och äta den lite halvfrusen, hur gott som helst, men nu ville jag försöka mig på att fixa bananchips. Liknande sådana man köper som naturgodis... Men det gick inte så bra. Försökte torka dem i ugnen men tyvärr blev de sega och inte krispiga... vet inte om de skulle vara inne längre men jag hade dem inne rätt många timmar.. Inget fel på smaken men konsistensen blev fel för mig.. (pudrade hälften med kakao, men nja vet inte om det var någonhit direkt). Så jag får väl försöka läsa på... antar dock att de har tillsatt något till bananchipsen i mataffärerna och jag ville ju ha mina så naturliga som möjligt...jaja vi får väl se hur det går.. Tips är alltid välkomna :)
 
 
 
 
 
 

honungspuff.blogg.se

En kreativ sida fylld med bak & pyssel... & lite annat...

RSS 2.0