FridayNightChick

Jag är Buzzador, vilket innebär att jag testar olika saker och sedan delar med mig till er. Nu har jag varit med i en kampanj med Dafgårds Friday Night Chicken, vilket är färdiglagad frusen kyckling. Bara att stoppa i ugnen och värma. Den finns i tre olika smaker: Sweet BBQ, Sourcrem&onion och Sweet Chili.
 
Jag ville testa Sourcream & onion men den hittade jag inte, så då blev det Sweet BBQ. Så passande nog på en fredag blev det Friday Night Chicken. Lätt att laga, i en ugnsform, in i ugnen i ca 25min, klart. Jag serverade den med grönsaker, creme fraiche och baguette. Fredagsenkelt.
 
Resultatet? Barnen var inte alls övertygade, dottern åt tillslut upp sin men bara efter att jag tagit bort skinnet. Sonen vägrade. Nu ska man ju då veta att jag har extremt kräsna och inte speciellt matglada barn. Mannen tyckte det var ok men inget man måste ha mer av. Själv tyckte jag att den var ok,  smaken var lite intetsägande, tyvärr. Jag är inte en människa som vill ha stark mat, men den måste smaka mer. Skulle kunna tänka mig den i en baguettesallad där man har en frisk citrussås. Eftersom jag vet att barnen äter lite, räcker påsen till en omgång mat till, så då lär jag nog testa att göra det till en baguettesallad. En påse innehåller 500g.
 
Men trots att jag inte är helt övertygad kommer jag nog att testa sourcream & onion, mest för att jag är nyfiken av mig och det är en smak som jag brukar tycka om.
 
Direkt från påsen in i ugnen
 
Färdig
 
Redo att avnjutas
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

honungspuff.blogg.se

En kreativ sida fylld med bak & pyssel... & lite annat...

RSS 2.0