Det fruktade telefonsamtalet...

Vilken dag det har varit... Vaknade med sprängande huvudvärk och läsårets 125:e förkylning är inne på dag 3 och jag valde att stanna hemma och försöka kurera mig. Ligger nerbäddad i sängen då telefonen ringer.. Det är sonens förskola och personalen jag pratar med säger att sonen har ramlat och slagit sig och antagligen behöver bli sydd!
 
Jag har aldrig fått på mig kläderna så fort (glömde dock strumporna) och sprang sedan till förskolan. Väl där kändes det skönt att få krama om sonen men insåg också att jacket i hakan behövdes ses om. Så iväg till vårdcentralen bar det.
 
På vårdcentralen fick vi komma in direkt och det bestämdes att han behövde sys. Min lilla plutt låg bara där på britsen darrade. Inte mycket sa han, han grät knappt när de körde runt med bedövninssprutan. Men det blev däremot för mycket för hans stressade och uppjagade mamma.
 
Utan frukost i magen samt att huvudet inte var i bra skick till att börja med säger kände jag att det började köra runt i magen, bad om ett glas vatten och sen började det ringa i öronen och det snurrade runt i huvudet. Det var nära att jag trillade av stolen.. 
 
Men jag kände att jag måste ta mig samman för sonens skull så jag tackade nej till sköterskans erbjudande om att få lägga mig ner i ett annat rum. Inte kunde jag lämna sonen där! 
 
Så långsam andning och fokus på att hålla sonen i handen kom vi igenom de fyra stygnen och han blev omplåstrad...
 
Så nu är vi hemma och vilar i soffan och där lär vi förbli idag.....
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

honungspuff.blogg.se

En kreativ sida fylld med bak & pyssel... & lite annat...

RSS 2.0