Buzzador- Zeta- Antipasti

Ja lördagen den 7/2 var det passande nog första deltävlingen i årets Melodifestival. Så jag beslöt mig för att det fick bli ett utmärkt Buzzador tillfälle då jag redan skulle ha gäster.
 
 
 
Så jag dukade upp med antipasiti som buffé/snacks för kvällen. Det blev mycket populärt och jag var överraskad av de goda smakerna. Jag har aldrig riktigt provat att äta sådan här antipasti. Generellt sett var de flesta mycket nöjda, en av gästerna tyckte att det blev för mycket oliver men annars inga klagomål. En mycket lyckad matkväll!
 
Förberedelser:
 
Det här serverades:
På dessertgaffel: tomatbit, Zetas Mozzarella di bufala (minimozzarella), salami. I mitten är det gröna oliver, Halkidikioliver, vilket jag blev förvånad över att jag tyckte om, jag brukar bara äta svarta oliver, så tummen upp!
Prosciuttolindad grissini samt ölkorv
Crostini med Tapenade: svarta/grönaoliver med kapris, soltorkade tomater och créme gjord av kronärtskocka.
Resterande grissini blev snacks, farligt gott...
 
Ju senare kvällen blev desto tramsigare blev den, det sägs ju att man inte ska leka med maten, men helt ärligt livet blir allt lite roligare om man leker och har kul!!
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

honungspuff.blogg.se

En kreativ sida fylld med bak & pyssel... & lite annat...

RSS 2.0